Kosovë, hapet ekspozita për Ibrahim Rugovën

Muzeu i Kosovës – Sektori i Historisë sot do të hapë ekspozitën historike me titull: “Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në Shtet formimin e Kosovës”, me bashkautorë Sadik Krasniqi dhe Besnik Rraci.

Baby Boo

Kjo ngjarje organizohet me rastin e ditës së Presidentit të Kosovës.

Ekspozita hapet në orën 13:00.

Në hapjen e saj merr pjesë edhe presidenti, Hashim Thaçi.