Kosovari në Zvicër e bën Ferrarin copa-copa, por i ndodh edhe më e keqja!

Një shtetas i Kosovës, i cili më 20 maj të vitit të kaluar ka sh kaktuar një a ksident trafiku me veturën e tij të tipit Ferrari në Zvicër, është d ënuar nga Gjykata e Dietkonit me 43 muaj b urgim.
Sipas medieve zvicerane, 23-vjeçari kosovar kishte vozitur më shumë se 200 kilometra dhe më pas nuk kishte arritur që të f renonte.

Ai u d ënua me b urg, por i sh pëtoi d ëbimit.

Ngjarja kishte ndodhur derisa ai po tejkalonte një BMW 2 Competition, por rruga nga dy korsi u kthye në një dhe erdhi te dalja nga rruga. Ndërkohë, shoferi i BMË-së ka sh pëtuar me gj obë dhe atë me kusht.
https://zeripress.com/wp-content/uploads/2022/03/ddddd-300×176.jpg

Baby Boo