Konkurrenti i Përputhen lëviz me armë në brez rrugëve

Rinian Leka, është një nga ish-konkurrentët më të njohur të emisionit Përputhen, i cili mbylli sezonin pak muaj më parë. Ai doli “single” nga programi, por gjeti dashurinë jashtë dhe në disa emisione të tjera është shprehur se është shumë i lumtur. Në program, Riniani ka treguar se si “pasion” ka kërcimin, pasi në Itali, ka punuar disa kohë edhe si striptist.

Baby Boo

Së fundmi, sipas një video të mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA, duket se Riniani qenka i apasionar edhe pas armëve. Ai është filmuar, me një armë në brez, të cilën nuk dihet nëse e ka me leje.

Ish-konkurrenti i Përputhen është me pushime, por nuk dihet konkretisht vendi. Askush nuk e di se për çfarë e mban armën Riniani, por më mirë të presim një sqarim nga ai.