Komuna Qendër – Shkup: Qytetarët të paraqesin dëmet e hapësirave publike të shkaktuar nga stuhia

Komuna Qendër e qytetit të Shkupit informon publikun se pas stuhisë së sotme, është formuar trupi koordinues komunal për mbikëqyrje të hapësirave publike të goditura nga moti i keq dhe për konstatim të dëmeve.

Shërbimet e komunës me qëllim të normalizimit të gjendjes nëpër rrugë dhe lëvizje normale të qytetarëve, anë tanimë në terren dhe punojnë në sanimin e dëmeve, përcjell Fakte.

Trupi koordinues për vlerësimin e dëmeve i fton qytetarët nëse vërejnë dëmtime në hapësirat publike, ato t’i paraqesin në numrat e mëposhtëm:

075316120 Dimitar Cekovski
076381335 Damjan Momirovski
076313381 Kire Sekullovski
076313387 Niko Nikollovski

Baby Boo