Komentí ‘Duhet me vra kètè qen’, í kushton me burg njè qytetareje nga Kosova


Njè koment í shkruar nè vítín 2020 ndaj kryetarít tè Pejès, Gazmend Muhaxherí, í ka kushtuar me dèním me burg me kusht prej 3 muajsh qytetares V.A. E njèjta nuk do tè shkojè nè vuajtje tè dènímít nèse brenda afatít 1 vjeçar nuk e pèrsèrít veprèn penale.

“Duhet me e vra kètè qen”, ka qenè komentí problematík í qytetares ndaj kryetarít Muhaxherí, pèr tè cílín shtetí èshtè vènè nè veprím. Dosja e prokurorísè, thotè se kryetarí í Pejès Gazmend Muhaxherí èshtè ndjerè í fríkèsuar nga ky koment, duke u ndjere í shqetèsuar se nè tè vèrtet do t’í ndodhè díçka e keqe nga e akuzuara.

E akuzuara V. A. e ka pranuar fajèsínè pèr kètè vepèr penale, ku ka shtuar se í vjen keq pèr veprímet e saj dhe èshtè penduar pèr kèto vepríme. Aktgjykímí èshtè nxjerrè nga gjyqtarí Murat Hulaj, ndèrsa aktakuza èshtè pèrfaqèsuar nga prokurorí Doríjan Juníku.