Komandant Malisheva tregon lutjet e tij gjatë muajit të Ramazanit!


‘Komandant Malisheva’ ashtu siç njihet në opinion, njëherit luftari i lirisë dhe kontribues i çështjes kombëtare shqiptare ka treguar, se lutjet e tij në këto ditë të fundit të Ramazanit janë për shqiptarët dhe Shqipërinë!

Ja postimi i Malishevës:

Ne kete muaj te Ramazanit kam bere lutje deri ne namazin e mengjesit kan mbete edhe pake dite jam lute e do te lutem per popullin Shqiptarë per Shqipërin per bashkimin kombtar, nuk jam lutë as per turq as per arab ata kan pjesen e vete ne kemi tanen prandaj do vazhdoj me lutje qe ZOTI ta udhezon popullin tim ne rrugen e drejt e te bashkimit e jo ne rrugen ne ate ku do humbim …AMIN