Komandant Malisheva: E plaçkitën bashkëshorten time, dyshoj tek shërbimet


Pa Censurë do të shërbejë si kanal për të bërë publike ngjarje nga “Grupi i Kumanovës”, duke ju dhënë hapësirë pjesëtarëve të grupit të  thonë fjalën e tyre.

Komandant Malisheva:

Me datë 26 .04 te këtij viti rreth orës 16:15 është plaçkitur Arjeta Rexhaj gruja ime, para qendrës se paraburgimit ne Shutkë Shkup. Rastin e ka lajmëruar në polici, edhe pse policia premton se do e gjej vjedhësin nëse do të zhbllokohet iphoni i r, ata thane se do te mund ta kapin vjedhësit edhe pasi morën nr e telefonit, thane se ku duhet te marin kontakt nëse gjejnë iphonin. Mirëpo sot  pas një muaj e gjysme nuk gjenden dy vjedhësit. A thua vallë ka mundësi policia sekrete ta inskenojnë ketë te duket sikur vjedhje, duke ja këputur çantën nga krahu edhe duke i vjedh portofolin e iphonin 8+ , pastaj e kanë hedhur çantën a ne fakt kanë pas qellim me dite gruaja komandantit me kënd fol ne tel dhe për ta kuptuar kontaktet me kend ka, ku njëherit ta dedektojnë edhe komandati me kënd komunikon. Kjo është shumë dyshimtë për mua, edhe një detaj që më shtyn dyshimin edhe më shumë është se nga Shutka e dërgojnë në stacionin Karposh qe nuk është nën kopetencë te Shutkës… Dua që policia të gjejë vjedhësin dhe ta identifikojë problemin.