Kodra e Dilelit dhe Mavrova të mbuluara me dëborë, ja si do të vazdhojë intenziteti!


Reshjet e mëdha të dëborës kanë përfshirë vendin. Në orët e natës, reshjet do të ulin intenzitetin.

Masa e dëborës në Kodrën e Diellit është 97 centimetra në Mavrovë – 80 centimetra Lazaropole – 50 centimetra, në Tetovë – 16 centimetra në Shkup – 15 centimetra, Demir Kapi – 13 centimetra, Topolçani dhe Manastir – pesë centimetër ose dy centimetra në Berovë.

Dëbora do të vazhdojë edhe në Luginën e Shkupit, në orët e natës, reshjetat do të ulin intenzitetin.