Kjo është porosia e jashtëzakonshme që jep Elvis Naçi


Hoxha i mirënjohur shqiptar, Elvis Naçi, është tejet i ndjekur dhe pëlqyer nga mijëra mysliman në të gjitha trevat shqiptare dhe jo vetëm.

Ligjëratat e tij në xhami, por edhe online, dëgjohen me kureshtje të veçantë nga besimtarët islam.

Naçi, është teolog, por edhe bamirës i madh, që ka ndihmuar shumë familje në nevojë anë e kënd trojeve shqiptare, shkruan “Kosovarja”.

Në foton e fundit para një xhamie, hoxha ngre gishtin drejtë një thënie tejet mbresëlënëse.