“Kiril Bozhinovski po qan si fëmijë në Shutkë”

Deri në Pa Censurë:

Baby Boo

Tung Pa Censaurë jam në paraburgim në Shutkë, po ju kallxoj se Kiril Bozhinovski po qan si fëmijë s’po durohet. Folën me familjen në telefon dhe vetëm po qan, me vërtetë spo durohet. A sa për Milen sun pe mbajnë hiq valla, shumë po qan. Jemi këtu bashkë dalmi në shetitje i shohim po na vjen mirë kur pi shohim qysh po qajnë veç na vjen keq pse se pame edhe Gruevakin, e presim me padurim.