Kërkonte nuse në emisionin gjerman? Saimiri flet për herë te parë: Ja si është e verteta!

Pak kohe me pare Kryefjala zbuloj se Saimiri ka marre pjese ne nje emision te ngjashem si Love Story ne Gjermani.
Ne Youtube ekzistonte vetem nje video ne “Next Please” ne RTL 2.

Baby Boo

https://youtu.be/lsSwEqoNMr0

Deri me tani nuk ishte diskutuar ne asnje moment kjo video, por diskutimin e hapi Robert Aliaj. Roberti u shpreh ne naten finale te Love Story se dyshon qe Saimiri do zgjedhe nje nga vajzat edhe pse ai ka 12 vjet qe kerkon nuse.

”keshtu kam pare nje video”- tha ai.
Ne anen tjeter Saimiri e ka sqaruar se ajo video ka 8 vjet Saimiri ka qene konkurrent ne “Next Please” dhe ka fituar zemren e vajzes ne fron me te cilen qendroi 5 muaj ne nje lidhje.
“Shpresoj mos i besh keto vetem per te shtyre kohen”- ka perfunduar Berti.