El Cheka: Sulejman Rexhepi mundohet me më frikësu, i shkreti ky!

El Cheka:

Baby Shop Charli

Një mesazh nga Sulejman Rexhepi që po mundohet me mi lu qimet me më frigu, i shkreti ky.
Dikush me i ndihmu Kryetarit tê BFI-së se nuk qenka i mir në shkrim nuk di çka shkruan, edhe i pa ditur edhe kryetar qafiri qenka.
IrphaEfendi “Roleksi” ose Zharkoja i UDB-ës do të kërkoj nëpërmejt interpolit kapjen time ku me kërcnon dhe me jet!
Ja pse duhet të largohet nga Bashkësia Islame Fetare një njeri si ky Sulejman Rexhepi që përdor gjuh si shefi i tij Ali Ahmeti.
Nuk e kuptoj Sul leshin pse u nxeh, ndoshta tradhëtija e birit të tij me shokët e babait ndaj Harun Aliut.
Sul thuvu Interpolit me ja dhan Sulejmanicën me u ndihmu sepse ajo është e mir në kapje.
Të fala nga un dhe Irphan Abdiu o qafir!

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors