Kërkesë nga të burgosurit në burgun e …

Përshkak situatës që është krijuar nga pandemia, të burgosurit nuk kanë mundësi të takohen me familjarët e tyre.
Edhe pse kufijtë, lokalet, qendrat tregtare, bastoret janë të hapura, të drejtën e tyre nuk po munden ta shfrytëzojnë të burgosurit.

Baby Boo

Për një periudhë të gjatë ata nuk janë vizituar nga familjarët e tyre dhe as nuk kanë të drejtën qe te janë pranë tyre gjatë vikendit.
Për këtë arsyje, të burgosurit kanë një lutje ndaj drejtorit të burgjeve që të mos vazhdojë edhe më tepër kjo padrejtësi, perdryshe ata do të protestojnë.

Më poshtë mund ta lexoni kërkesën