Kërcënohet postieri dhe i merren mbi 6 mijë euro


Sot gjatë orës 9:25 para një restoranti në fshatin Gllumovë, dy persona të maskuar me veturën që e kanë drejtuar “Golf 4” pa targa, kanë kërcënuar me pistoletë postierin E.I(53) nga fshati Kopanicë, dhe ia kanë marr 400.000 denarë dhe më pas janë larguar.

Nga MPB-ja njoftojnë se po ndërmerren të gjitha masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Baby Boo