KENI PYETJE PËR VIZAT AMERIKANE? AMBASADA JEP SQARIME

Ambasada amerikane ka hapur në orën 10:00, bashkëbisedimin e saj online me qytetarët shqiptarë në faqen e saj në Facebook me qëllim që t’i sqarojë mbi paqartësitë për vizat amerikane.

Baby Boo

Ambasada si çdo të enjte, pret përgjigje me shkrim dhe i kthen ato po me shkrim publikisht.