Kelmendi: Ku jeni komandantë dhe ju “pseudo-veteran” të UÇK-së?

Pas ardhjes së presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiç në Kosovë, Ibrahim Kelmendi, një nga udhëheqësit e LPK-së, me veprim dhe punë në emigracion- kryesisht Gjermani dhe Zvicër, i pyet komandantët se ku janë, duke i quajtur kuisling dhe pseudo veteran.

Baby Boo

Ai thotë se, paralajmërimet i kishin të forta sikur pushkë, ndërsa tani nuk po dëgjohen.

Kelmendi thekson se Thaçi e bëri mjegullnajën për të e “rras Serbinë edhe më fortë në Kosovë”.

“Ku jane kumandantet, marioneta, kuislinget dhe (pseudo)veteranet?!

Paralajmerimet e kishin pushke e tani nuk po degjohen as si pushkalla!!!

Kuislingu Thaci gjithe mjegullnajen e prodhoi per te na e rras Serbine edhe me forte ne Kosove dhe per te irrituar qeverite e shteteve te Veriatlantiku, breee…”, shkruan Kelmendi në Facebook