Kasamì takohet me vashat kampìone tè futbollìt

Kryetarì ì Komunès sè Tetovès, Bìlall Kasamì, prìti vajzat e Lubotenìt si kampìone.

Baby Boo

“Me vashat e Lubotenìt, kampò💙nèt e futbollìt nè RMV! Tetova ky qytet i
Ì sportìt e talentève. Qytetì ynè merìton njè stadiumm të mirrëfilltë, qendra sportive, gjelbërim e hapësira të tjera rekreative sportive. Për këtë edhe jemi betuar edhe do t’i bëjmë!

Urime vajzave tè Lubotenit dhe udhèheqèsìsè sè klubìt!⚽️🥇🏆”, shkruan Kasamì nè Facebook.