Kasami: Ja kur do të kthehemi në normalitet

Bilall Kasami, kreu i Levizjes Besa në Maqedoninë e Veriut, thotë se kufijtë në këtë vend duhet të ishin mbyllur më parë për të parandaluar përhapjen e pandemisë.

Baby Boo

Kasami thotë që pritet që piku në Maqedoninë e Veriut të jetë nga fundi I prillit dhe kthimi ne normalitet në fund të majit.

Institucionet nuk kanë reaguar me kohë dhe me masa adekuate dhe për shkak të kësaj përgjigje jo-adekuate, ne sot kemi një situatë të jashtëzakonshme të deklaruar dhe zyrtarisht nga institucionet. Po të ishte reaguar me kohë, vlerësoj se do të ishim në një situatë më të mirë dhe nuk do të ishte kjo përhapje e virusit korona në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut.”
Shtuar më 08/04/2020, ora 23:20
Tage: kasami veriut thotë reaguar situatë