Kasami: “Avokati profesional dhe bashkëveprimtari i Bardhyl Mamutit Milazim Rushani bashkohet në Besë”


Kandidati për kryetarë të komunës së Tetovës dhe njëherit kryetari i partisë Levizja Besa Billall Kasami ka njoftuar për personalitetin e fundit që i është bashkuar ksaj partie!

Kasami shkruan: “ Lëvizjes BESA ju bashkangjit Milazim Rushani, kuadër profesional në fushën e drejtësisë, avokat si dhe bashkëveprimtar i një personaliteti mjaft të rëndësishëm të çështjes kombëtare siç është Bardhyl Mamuti!”