Gruaja nga Gjakova rra*het nga vëllai i saj, detyrohet të kërkojë ndihmë mjekësore


Një rast i dhu*nës në familje është raportuar të ketë ndodhur dje në Gjakovë.
Policia e Kosovës ka bërë të ditur se vi*ktima e gjinisë femërore ka bërë të ditur se është su*lmuar fizikisht nga vëllai i saj, i dyshuari mashkull i cili është në terapi për depresion.

Vi*ktima është dërguar për trajtim mjekësor ndërsa, i dyshuari është arr*estuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.
Detaje tjera rreth rastit nuk janë dhënë nga Policia e Kosovës