Kapet e reja nga Vrutoku për vjedhje…


Pjestarët e policisë të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, sot (8 shtator) kanë privuar nga liria 28-vjeçaren M.I. nga Vrutoku i Gostivarit nën dyshimin për përfshirjen e saj në vjedhjen e rëndë të kryer në Stacionin e Autobusëve në Gostivar, e njëjta në periudhën mes 6/7 shtator, prej ora 20.00 deri në 06.00 të mëngjesit. E njëjta është mbajtë në Stacionin policorë Gostivar dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër saj do të përgatitet parashtresë adekuate në bazë të nenit 236 të Kodit Penal.

Baby Boo