Kapet dro*gë dhe ar*matim në Hasanbeg, dy të arre*stuar


Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së sotme në Hasanbeg të Shkupit ka arre*stuar dy persona nën dyshim për shitje dhe prodhim të substancave narko*tike si dhe për ar*mëmbajtje pa leje.

“Gjatë ditës së sotme, pas urdhrit paraprak të gjykatësit në procedurë paraprake pranë Gjykatës Themelore Penale në Shkup, policia ka kryer bastisje në shtëpinë dhe hapësirat tjera ku jetojnë A.V.(74) dhe S.V.(45) në rajonin e Hasanbegut, ku kanë gjetur paketime të një sasie të marij*uhanës (rreth 10kg), vaj hash*ishi, një pis*toletë Crvena Zastava me dy karikatorë me nga 57 plu*mba”, njoftojnë nga MPB.

MPB njofton se pas dokumentimit të plot të rastit, kundër personave në fjalë do të parashtrohet padi për shkelje të nenit 215 dhe 396 të Kodit Penal.

Baby Boo