Kapen 22 femra dhe meshkuj duke u dr*oguar në një banesë në Shkup, publikon edhe foton e tyre

Të enjten, rreth orës 21 e 30 minuta, policia an*ti-dr*ogë e Shkupit kanë bastisur banesë në qendër të Shkupit, me urdhër të siguruar paraprak nga Gjykata penale Shkup. Me këtë rast, gjatë ba*stisjes janë kapur 13 persona që kanë qenë prezent në aheng me rast ditëlindje, kurse janë gjetur shumë paketime me ko*kainë, mar*ihuanë, eks*taza, amf8etamin dhe lloje tjera të dr*ogës.
Policia ka publikuar edhe fotografi të personave, duke fshehur me “blur” fytyrat e tyre. Një pjesë e personave janë kapur duke konsumuar dr*ogë. Ndaj të gjithëve do të parashtrohen padi adekuate.

Baby Boo