Kanadaja miraton ligjin që legalizon kanabisin


Parlamenti i Kanadasë, ka miratuar këtë të hënë një ligj që legalizon kanabisin.

Në këtë kontekst Kanadaja bëhet vendi i parë e vendeve të G7 që lejon konsumimin e lirshëm të drogës.

Projektligji u miratua nga 205 vota në 82 në Dhomën e Komuniteteve.

Legjislacioni tani duhet të kalojë në Senat dhe të marrë pëlqimin mbretëror nga guvernatori i përgjithshëm para se të bëhet ligj, ndoshta deri në shtator.

Baby Boo