Tërmet i fortë në Shqipëri, ja sa ballë ishte!


Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë para pak minutave në Shkodër.
Raportohet se lekundjet jane ndjere dhe ne Tirane e ne Shqiperine e mesme duke shkaktuar pánik tek banoret.
Sipas te dhenave, termeti ka pasur magnitude 4.7 balle.
Nga tërmeti nuk janë raportuar dēme materiale.