Kamjan, koha e iftarit do të bëhet me top sulmues

Me rastin e afrimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, në Kamjan të Tetovës është ngritur flamuri kombëta. Një risi këtë vit në fshatin Kamjan do të jetë lajmërimi i kohës së Iftarit me top simulues, donacion i mërgimtarit Kalosh Bajrami. ” Risi në Kamjan !!! Për nder të Ramazanit si obligim fetarë , bashkëfshatari ynë Kalosh Bajrami, për Kamjanasit dhe rethinën, na ka Donuar një top simulues për mes së cilit do kryhet paralajmërimi i çeljes së Iftarit gjatë 30 ditëve të Ramazanit !!! Falenderimet tona i shkojnë |||

Baby Boo