Kamerat e sigurisë janë dorëzuar Prokurorisë!


Regjistrimet nga kamerat e vëzhgimit të vendosura në qendrën covid të dj*egur në Tetovë i janë dorëzuar Prokurorisë, tha në përgjigje të pyetjes së një gazetari koordinatori i qendrës për covid, Gezim Nuredini. Ai shtoi se kishte zj*arrfikës në qendër.
“Ka kamera vëzhgimi, nga ana dhe nga përpara, dhe materialet i janë dorëzuar prokurorit publik,” tha Nuredini.