Kallëzim penal ndaj tre personave për kryerjen e testit të rremë “PCR” në vendkalimin Tabanovcë

Ndaj tre personave nga Rusia, Shkupi dhe Kumanova janë ngritur kallëzime penale për kryerjen e testit të rremë PCR në vendkalimin kufitar Tabanovc, njofton Nistori nga MPB.

SPB Kumanovë dhe Qendra Rajonale për Çështje Kufitare kanë ngritur kallëzim penal kundër A.N. (25) nga Rusia, K.A. (31) nga Shkupi dhe A.O. (35) nga Kumanova për shkak se ekziston bazë të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “falsifikim të dokumentave”. Të paraqiturit, në dalje nga shteti në vendkalimin kufitar Tabanovc, kanë treguar PCR teste negative të falsifikuara. – thonë nga MPB.

Baby Boo