Kadiokirurgu nga Tetova Kujtim Xhelili ka kryer për herë të parë në vendi tonë Minimal invasive aortocoronaren bypass (MiCABG) pa prerje te gjoksit dhe pa perdorim te EKC(extracorporal circulation machine)


Kadiokirurgu tetovar Kujtim Xhelili bashkë me ekipën e Kardiologjisë të përbërë edhe nga mjeku dr.Marjan Shokarovski kanë kryer për herë të parë në vendin tonë Minimal invasive aortocoronaren bypass (MiCABG) pa prerje te gjoksit dhe pa perdorim te EKC(extracorporal circulation machine) në Klinikën Universitare në Shkup!

Pacienti për brenda 48 orëve me parametra hemodinam stabil është lëshuar për kurim në shtëpi!

Ekipa e Kardiologjisë në Klinikën Universitare në Shkup kanë kryer 11 transplante të suksesshme të zemrës!

Baby Boo