Kabllot bien mbi vetura, ndodh në Shkup!

Kabllot e shtyllave elektrike dhe të instalimeve të tjera janë rrëzuar duke rënë mbi veturat e parkuara.

Baby Boo

Fotot tregojnë gjendjen në hapësirën “Kosturska 3”, në parkingun e madh karshi Shkollës Ekonomike “Arseni Jovkov”. Në hapësirën ku kanë rënë kabllot kanë qenë afër 20 vetura. Duket se shtyllat dhe kabllot kanë ranë pasi janë rënduar nga bora që po bie këto ditë. /SHENJA/