Për shkak të qëndrimeve të tij ndaj Truqisë, Butaris sot është sulmuar fizikisht (VIDEO)


Kryetari i Selanikut, Janis Butaris sot është sulmuar fizikisht nga një grup i njerëzve, në ceremoninë ku u shënua përvjetori i gjenocidit nga Pondët – komiteti grek në Azi të Vogël të cilët u dëbuan nga Turqit e Rinj nga ku u strehuan më pas në Greqi, përcjell Portalb.mk.

Ndaj Butaris në fillim u dërguan brohoritje, pastaj u ofendua për shkak të qëndrimeve të tija ndaj Turqisë, por edhe ndaj Pondëve, dhe të njëjtit i është kërkuar që ta lëshojë manifestimin për shënimin e gjenocidit