Ja si bllokohet trotuari në Gostivar (Foto)


Një qytetar i revoltuar me bllokimin e trotuareve, ka dërguar dëshmi në redaksinë tonë se si qytetarët e pandërgjegjshëm pengojnë lëvizjen e këmbësorëve nëpër rrugët e qytetit.

Ky fenomen sa vjen e shtohet, sidomos tani në periudhën kur qytetarët sigurojnë drunjtë për ngrohje, dhe si pasojë bllokojnë trotuaret./PC

Baby Boo