Ja sa raste të reja me Koronavirus në Tetovë

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1825 testime të realizuara 115 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona.

Shkup 32, Kumanovë 7, Dibër 8, Shtip 14, Prilep 2, Tetovë 10, Veles 2, Ohër 3, Gostivar 11, Gjevgjeli 3, Kriva Pallankë 3, Koçan 1, Probishtip 1, Berovë 8, Dellçevo 3, Sveti Nikollë 4 dhe Kërçovë 3.

Ndërsa betejën me korona virusin e kanë humbur 3 pacientë. Dy pacientë nga Shkupi dhe një pacient nga Struga.

Baby Boo