Ja sa është dalja e tetovarëve në referendum dy orët e para


Ja sa është dalja e tetovarëve në referendum dy orët e para.

Deri në orën 09:00, sipas Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve në këtë qytet të banuar nga shqiptarët kanë dalë vetëm 2.25% e votuesve, njofton Klan Kosova.

Në Maqedoni sot votohet për referendumin, me pyetjen: ““A jeni për anëtarësim në BE dhe në NATO, me pranimin e marrëveshjes së Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë” me rrumbullakimin “për” apo “kundër”?

Baby Boo