Ja në sa ora falet namazi i Fitër Bajramit

Nesër përfundon muaji i shejntë i Ramazanit, dhe ditën e hënë besimtarët musliman festojnë festen e Fitër Bajramit.

Baby Boo

Namazi i Bajramit do të falet në ora 06:10 në Shkup, ndërsa në Tetovë dy minuta me vonë. Namazi i sabahut do të falet në ora 04:56.