Ja kush është zëri i aplikacionit “Hana” për personat e verbër!


Gazetarja Fjollq Telai është zëri i apikacionit “Hana” shkruan Pa Censurë. Telai në një publikim në facebook ka njoftuar:

Baby Boo

“ Njoftohuni me Hanën.
Aplikacioni i parë në gjuhën shqipe për personat e verbër dhe me shikim të dëmtuar, zëri i së cilës jam unë, dhe pos punës profesionale që më është besu, ngelet një nga eksperiencat më të bukura dhe më njerëzore që kam punu ndonjëher.
Me këtë aplikacion digjital, do të lehtësohet komunikimi dhe funksionimi në bazë ditore të personave të verbër, dhe po i njejti është i lëshuar sot në përdorim, i qasur për telefonat celular Android, si aplikacioni RHVoice.
United Nations Development Programme – UNDP Ministerstvo Za Trud I Socijalna Politik