Ja kush është “sheiku” që ka shoqëruar Antonelën në Dubai!

Ish konkurentja e Për’puthen pas “fluturimit” drejtë Milanos ka shkuar në një tjetër destinacion.
Dubai, vendi i ëndrrave të shumë njerëzve dhe çdo ditë e më tepër po bëhet më i arritshmëm. Personazhet publikë shqiptarë, janë akuzuar shpesh se udhëtimet në Dubai jua kanë sponsorizuar të tjerët.

Baby Boo

Sigurisht që edhe Antonela nuk mund t’ju shpëtonte këtyre dyshimeve. Por vajza nga Shkodra i ka dhënë fund shpejt aludimeve duke bërë publike “sheikun” që e ka e sponsorizuar dhe shoqëruar.

Në fakt bëhet fjalë për nënën e saj, zonjën Donika të cilën e njohëm nga proncimi i saj në Për’puthen. Duket se të dyja po kalojnë mirë dhe po kënaqen.
Nuk kanë mumguar as postimet në rrjetet sociale.