Arre*stohen dy persona në Tetovë, dyshohen për vje*dhje

Me 07.05.2021 në ora 18.00, në Tetovë, në rrugën ‘Blagoja Toska”, nga zyrtarët policor nga SPB Tetovë janë arr* estuar G.S.(34) dhe Xh.I.(26), dytë nga Tetova, për shkak të ekzistimit të dy*shimeve për kryerjen e veprës penale “vj* edhje”.

Baby Boo

Tek to janë gjetur dhe ko*nfiskuar më shumë lëndë për të cilat dy* shohet se burimin e kanë nga vepra penale. Pas zbardhjes së tërësishme të rastit do të vijoje padia adekuate penale.

Restorant Lumare