Ja kush është inspektori i MPB që falsifikoi diplomëm në ‘Fon’ dhe pretendonte të bëhet gjykatës


Ky është inspektori policisë i cili pretendonte të bëhet gjykatës me diplomë false!

http://www.pacensure.com/2018/04/12/rrjet-mashtrimi-me-diploma-falso-ne-universitetin-privat-ne-maqedoni/

Baby Boo