Ja kë e falënderon Ali Ahmeti për ditëlindje

Lideri i shqiptarëve në Maqedoni, partisë BDI, Ali Ahmeti, pas ditëlindjes së tij të 60-të, ka falënderuar në rrjetin social, me fjalën “bashkë”.

Ai ka uruar secilin që e kanë uruan për ditëlindje si dhe vëllezërit Agaj.

Vëllezërit Agaj janë folklorist nga Kosova të njohur në trojet shqiptare, të quajtur “zhuta”,

Ja falënderimi i Kryetarit Ali Ahmeti në fb:

“Mirënjohës dhe faleminderues për uratat e secilit prej jush si dhe për vizitën dhe folklorin e vëllezërve Agaj mbrëmë.

Kemi edhe shumë punë para nesh në vitet që vijnë.
Bashkë!”

Baby Boo