Ja çfarë ndodh nëse gëlltisni çamçakëz

Pothuajse të gjithëve ju ka ndodhur të gëlltisin çamçakëz. Por a e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë problemesh shkakton?

Baby Boo

Nëse gëlltisni një sasi të madhe çamçakëz për një periudhë të shkurtër kohore mund të bllokojë traktin digjestiv.
Sipas mjekëve nëse sasia e çamçakëzit është e madhe dhe shumë e ngurtë mund të shkaktojë pothuajse të njëjtat probleme në stomak siç mund të shkaktojë gëlltitja e ndonjë monedhe.