Izrael falenderon Shqipërinë për mbështetjen dhe nuk heq dorë, bën paralajmërimin e fortë: Nuk ka marrë fund

Teksa lu*fta Izrael-Palestinë vazhdon, të shumtë kanë qenë vendet të cilët kanë bërë thirrje publike për qetësim të situatës.

Baby Boo

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu ka falenderuar vendet të cilët kanë mbështetur Izraelin në këtë situatë ku një prej tyre është edhe Shqipëria, e cila është rënditur e dyta pas SHBA-së.

Netanyahu gjithashtu shkruan se Izraeli nuk do të tolerojë asnjë su*lm dhe do të go*dasin fo*rt Hamasin dhe organizatat e tjera terr ori ste.