Ivanka Trump dhe partneri i saj pushuan në Shqipëri por nuk i njohu askush


Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Opinion” është diskutuar rreth vendeve më të bukura dhe më të mira turistike në vendin tonë si dhe në lidhje me problematikat për të pushuar në Shqipëri.
Në panelin e të ftuarve ka qenë edhe Auron Tare, i cili ka treguar se gjatë verës e kanë vizituar vajza e ish-presidentit të SHBA-së, Ivanka Trump së bashku me Jared Kushner.

Kjo vizitë e tyre në Shqipëri nuk është bërë aspak mediatike dhe sipas tij, përgjatë qëndrimit të tyre 5-6 ditor askush nuk arriti që t’i njihte.