Ku do na shpije legalizimi i mar*iuhanes?

Kan*abisi nuk është kok*ainë por prapëseprapë është i dëmshëm.

Baby Shop Charli Baby Boo

Gjithsesi të pranohet se kan*abisi është i dëmshëm nuk do të thotë që të pranohet deminizimi i kësaj dr*oge në qarqet konservatore. Mari*huana është tejet më pak e dëmshme nga alk*ooli si dhe nga shumica e dro*gave të tjera.

Edhe pse ekzistojnë studime të cilat e ndërlidhin përdorimin e kan*abisit me paraqitjen e psikozës së probabilitetit të shtuar të sjelljes së dhu*nshme.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në këtë link:
https://respublica.edu.mk/sq/blog/marihuana-duhet-te-legalizohet-por-per-tu-konsumuar-me-pak-e-jo-me-teper

Restorant Lumare