“It’s my love” ndahet në dysh, Kika me akuza të rënda ndaj Valon Malokut


Emisioni “It’s my love”, që ka marrë vëmendje kohëve të fundit tani është duke pasur probleme me autor dhe moderator.

Këtë lajmë e ka bërë të ditur vetë autori i këtij emisioni Kreshnik Husaj, i njohur si Kika. Ai ka thënë se ky emision është darë në dy pjesë.
“It’s my love”, njëri ndër emisionet më të shikuar në Kosovë tashmë është ndarë në dy pjesë. Fillimisht ka paguar Valon Maloku nga 200 euro për ta transmetuar këtë emision të cilën e vërteton edhe me bisedën në Ëhats’app, e më pas i telefonuar nga Maloku ky emision ka filluar tek kanali “First Channel” të realizohet e jo më në studiot e Odeonit”, ka thënë Kika.

Kika po ashtu ka treguar edhe ngjarjet dhe zhvillimet që kanë ndodhur në mes drejtorit të televizionit First Channel dhe emisionit “It’s my love”.
“Duke besuar fjalët e Valonit, Kika i dha pushtetin e organizimit të shumë gjërave në emision por që kjo filloj me përplasjet menjëherë me emisionin e pestë ku me ndërhyrjen e të ashtuquajturës regjisore Antigona Kotorit, patericës së Valonin dhe trysnisë së Valonit, Kika dhe analisti Kenan Gurgurovci lëshojnë studion dhe nuk marrin pjesë në emisionin festiv. Pas tri dite me iniciativën e Kikës u pajtuan dhe filluan me xhirimet e emisionit të pestë ku Kika kaloj në analist së bashku me Kenanin për arsye të ngopim apetitet e Valonit sepse i pëlqente prezantimi në It’s my love, edhe pse e kundërshtova nga të gjithë për hir të emisionit arrita të bëj ballë”, ka treguar Kika.

“Lufta e Valonit nuk u ndal këtu, ai filloj të përjashtoj edhe analistin Gurgurovci dhe që prapë si autor i emisionit kërkova nga Gurgurovci vetëm durim dhe mora pjesë në realizmin e gjashtë vete duke munduar ta ruaj imazhin e It’s my love”, shtoi ai.

“Por qa hasa në emisionin e gjashtë hasa në grupe dhe klane të cilat tashme janë krijuar. Nga e Hana It’s my love me shumicën e konkurrentëve nuk është pjesë e “First Channelit” dhe se ne së bashku do jemi në një kanal tjetër televizive duke filluar edhe xhirimet në sallën e fuqishme të Odeonit.”
“Lufta e etur e Valonit shihet edhe duke sulmuar edhe me Instagram duke thyer akantët tona. Vlen të theksohet se qysh mbrëmë kemi filluar edhe procedurat ligjore dhe se kemi fakte të mjaftueshme për të fundosur tmerrin e mediumit që ka emrin Valon Maloku” , ka përfunduar Kika.
Në promon e episodit të shtatë të emisionit, shihet edhe disa konkurrent të ri që janë bërë pjesë e “It’s my love”.

Baby Boo