Ishte raportuar i zhdukur: Burri i dehur për orë të tëra bashkë me policinë po e kërkonte vetveten


Beyhan Mutlu, 59 vjeç, i cili konsiderohej se ishte zhdukur në Turqi, me orë të tëra po kërkonte një person të zhdukur, që në fakt ishte vetë ai.
Ai kërkoi veten me policinë për orë të tëra para se të kuptonin se kë në fakt po e kërkonin.

Sipas raportit të mediave atje, Beyhan ishte duke shijuar një pije me miqtë e tij në momentin kur ai u fut në pyllin aty pranë dhe nuk u kthye. Të shqetësuar për të, miqtë e tij lajmëruan autoritetet që më pas organizuan një kërkim.
Autoritetet e kërkuan atë në lagjet aty pranë dhe një grup vullnetarësh iu bashkuan misionit.
Ata e thërrisnin për orë të tëra, kur papritmas burri që ata po kërkonin u përgjigj.

“Kë po kërkojmë? Unë jam këtu”, tha djali që dyshohet se ishte i dehur.
Nuk është e qartë se si Beyhan e gjeti veten në këtë kërkim ose si miqtë e tij nuk e kuptuan që ai ishte para tyre gjatë gjithë kohës.
Policia e shoqëroi në shtëpinë e tij.