Ish mjeku i UÇK-së i përgjigjet një kërcënuesi: Lirinë time e kam fitu vetë, as prej teje as prej Ramushit

Ish mjeku i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Liri Loshi ditë më parë ka postuar në Facebook një bisedë private nga ka marrë një kërcënim me fjalë banale nga një qytetar. Ai këtë bisedë e ka shpërndarë në Faceboo, bashkë me përgjigjen e tij ndaj tij.

Baby Boo

Postimi i plotë:

KOSOVA TË ÇLIROHET NGA KËRCËNIMET

Nganjëherë më ndodhin edhe këso komunikimesh të nxehta e të ndyera me përkrahësit e figurave politike që i kritikoj. Ky ishte një nga ato raste! Kerkoj falje nga miqtë për terrorizimin e tyre me banalitetin që ky personi e ka përdorur gjatë komunikimit virtual. Asgjë për t’u shqetësuar. Kërcënimet e tilla nuk më frikësojnë as nuk e ndërrojnë as për një milimetër përcaktimin tim për qasjen kritike ndaj çdo zhvillimi politik dhe ndaj çdo dukurie negative në Kosovë. Por, lus kryeministrin Ramush Haradinaj që të kontribojë për çlirimin e Kosovës nga kërcënimet.

Restorant Lumare