Ish-lu*ftëtarja e UÇK-së tani kandidatë për deputetë në Parlamentin e Maqedonisë


Zebibe Dehari nga fshati Sllupçan është kandidate për deputete e Bashkimit Demokratik për Integrim në zonën numër dy.
Ajo është e lindur me 21.11.1979 ne f.Slupcan komuna e Likoves. Me profesion infermiere ne Qendren per Shendet Publik ne Kumanov.

Veterane e Lu*ftes se Ushtris Clirimtare Kombetare ne vitin 2001.
Antare dhe aktiviste e BDIse qe nga themelimi.

Nje mandat kshilltare komunale ne komunen e Likoves. Antare e keshillit te pergjithshem dhe antare e Forumit te Gruas se BDI ne Kumanov. Nene dhe bashkshorte e devotshme humaniste dhe cdo here ne sherbim te qytetareve ne menyre me te denjt.

Baby Boo