Investitori nuk ka pasur leje ndërtimi ku u mbyt 13-vjeçarja në Ilinden

“Investitori i objektit në Komunën e Ilindenit ku dje u mbyt 13-vjeçarja nuk ka pasur leje për ndërtim”, deklaroi për NOVA TV, Kryetari i Ilindenit, Zhika Stojanovski.

Stojanovski thotë se inspektorë e Komunës kanë bërë këqyrjen e vendit, ku investitori ka filluar me aktivitet përgatitore dhe kanë konstatuar se nuk janë respektuar kushtet elementare për ndërtim.

“Shprehim ngushëllime për aksidentin e ndodhur. Si Komunë presim nga të gjitha firmat e ndërtimtarisë ta dinë dhe ta respektojnë procedurën në pajtim me Ligjin për ndërtim dhe ligjet tjera. Në këtë rast inspektorët kanë konstatuar se nuk janë respektuar kushtet elementare për ndërtim,” tha Stojanovski.

Baby Boo