Inovacione, shpërblehen 20 shkencëtarë të rinj (VIDEO)

Dymbëdhjetë shkolla fillore dhe tetë shkolla të mesme janë shpërblyer për projektet më të suksesshme kërkimore në kuadër të Thirrjes Publike “Sfida për Hulumtuesit e Rinj”. Janë shpërblyer projektet për ndërtimin e një droni, një kopsht hidrofonik, një sistem i zbulimit të gazrave në ajër në ambiente pune, një serrë dhe projekti për rezistencën e kulturave kopshtare nga shirat acidik.

Baby Boo